تاریخچه گرامافون و معرفی انواع آن

اما گرامافون­های جدید فقط یک گرامافون ساده نیستند و علاوه ­بر قابلیت پخش انواع گرامافون، پخش کننده‌­های مختلفی مانند سی دی، دی وی دی و فلش با امکانات و پورت­های متفاوت را نیز دارند. همه این ویژگی­ها در یک دستگاه ادغام شده‌­اند! درواقع گرامافون­های جدید هم جنبه تزیینی دارند و می­توانند در دکور منزل، مغازه‌­ها،ادارات، رستوران­های سنتی و جاهای دیگر مورد استفاده قرار گیرند و نوستالژی شنیدن موسیقی قدیمی را در ذهن مخاطب و شنونده زنده کنند. هم جنبه کاربردی دارند چرا که با مدل­های جدید گرامافون می­توان انواع موسیقی را در فرمت­های مختلف یا رادیو استفاده کرد.

نوشته تاریخچه گرامافون و معرفی انواع آن اولین بار در دیجی تعمیر. پدیدار شد.


منبع: https://digitamir.com/history-of-the-gramophone/

بسیاری از مردم فکر می­کنند که گرامافون متعلق به زمان­های گذشته است و با وجود تجهیزات جدید و مدرن حال حاضر، دیگر از آن­ها استفاده نمی­شود. شاید تعجب کنید که نه تنها بسیاری از افراد هنوز از آن استفاده می­کنند، بلکه حتی مدل­های جدیدتری از آن هم تولید می­شود. این مدل­ها دارای امکانات بیشتر و کیفیت ساخت بهتری هستند. در ادامه قصد داریم شما را با تاریخچه گرامافون و انواع گرامافون آشنا کنیم، با ما همراه باشید.

وقتی در تاریخچه گرامافون می‌­نگریم درمی­‌یابیم که سال­ها بعد با افزایش تعداد خودروها در کشور و تعمیم آن، گرامافون­های مخصوص خودرو در کشور عرضه شد که به رادیوگرام مشهور بودند. اگرچه رادیوگرام­ها گران عرضه می­‌شدند، اما بسیار محبوب بودند. تا سال 1975 که ضبط صوت و نوار به کشور وارد شد، گرامافون، گرام و رادیوگرام تنها دستگاه­های موجود در بازار بودند. بنابراین با گذشت زمان آن­ها نیز افول کردند و به تدریج جای خود را به فناوری­های نو و مدرن دادند.

تاریخچه گرامافون

بررسی انواع گرامافون

دو دسته کلی گرامافون در بازار وجود دارد: رومیزی و ایستاده یا مبله. گرامافون­های رومیزی برای محل­های کوچک مناسب می­باشند. برای فضاهای بزرگ و جادار استفاده از گرامافون ایستاده توصیه می­شود تا علاوه ­بر پخش موسیقی از زیبایی ظاهری آنها به عنوان وسیله‌ا­ی تزیینی نیز استفاده شود.

اگر برای تهیه و خرید گرمافون به بازار مراجعه نمایید یا به سایت­های فروشگاه اینترنتی مراجعه کنید، درمی‌­یابید که این دستگاه­ها از تنوع زیادی در بازار برخوردار هستند. برای اینکه بتوانید انتخاب درستی داشته باشید این قسمت را به بررسی انواع گرامافون اختصاص داده و پرداخته­‌ایم.


اگر ساکن شهر تهران هستید می توانید از پیک رایگان ما بهره ببرید. جهت ثبت درخواست کلیک کنید

گرامافون رومیزی و ایستاده

وقتی نام گرامافون به میان می­‌آید، اکثر مردم گرامافون­های قدیمی را در ذهن خود تجسم می­کنند که معمولاً کاری جز پخش صفحه گرامافون انجام نمی­دادند. درواقع، گرامافون­های کلاسیک فقط می­توانند صفحه‌­های قدیمی را پخش کنند و به­ دلیل قدمت­شان ارزش بیشتری دارند. این گرامافون­ها بیشتر برای تزئین مورد استفاده قرار می­گیرند؛ هرچه سالم­تر و قدمت طولانی­تر داشته باشند قیمت و ارزش آن­ها نیز بیشتر می­شود.

اولین گرامافون به دست دانشمند و مخترع معروف توماس ادیسون در سال 1877 ساخته شد که در ابتدا فونوگراف نام داشت و وسیله­‌ای برای ضبط و بازتولید صدا به صورت مکانیکی بود. این دستگاه در نسل­های بعدی خود گرامافون نامیده شد. درواقع، در تاریخچه گرامافون این دستگاه در آغاز یک نام تجاری بود که بعدها با گذر زمان به تمامی تجهیزات صوتی اطلاق شد.

گرامافون Victorola درواقع یکی از انواع گرامافون رومیزی است که در جعبه‌­ای ویژه و مخصوص عرضه می­شود. این مدل دارای ویژگی­های مدرن بسیاری است که می­توانید به عنوان یک پخش کننده حرفه­‌ای از آنها استفاده نمایید. باید بدانید که این دستگاه از یو اس بی پشتیبانی می­نماید و از راه دور کنترل می­شود.

 


دیجی تعمیر نمایندگی تعمیر تمام برندهای لوازم برقی از جمله گرامافون در ایران می باشد. جهت اطلاع از شرایط تعمیر کلیک کنید

درباره گرامافون

تاریخچه گرامافون

گرامافون یک دستگاه پخش صدای قدیمی است که وقتی در تاریخچه گرامافون می‌­نگریم درمی­‌یابیم که به­ طور گسترده­ای از دهه 1870 تا 1980 استفاده می­شده است. البته گرامافون یک وسیله نوستالژیک است و این روزها طرفداران خاص خودش را دارد. با این تفاوت که گرامافون­های مدرن ­امکانات بیشتری نسبت به گرامافون­های قدیمی دارند. بهترین برندهای گرامافون متعلق به گرامافون والتر و گرامافون لاکچری است اما برندهای مطرح دیگری نیز در این زمینه وجود دارند.


دستگاه خود را به دست متخصصین دیجی‌تعمیر بسپارید. جهت تماس با ما کلیک کنید

گرامافون والتر و لاکچری

همچنین اگر به ­دنبال یک گرامافون ایستاده حرفه­ای هستید ما یک پیشنهاد عالی برای شما داریم. گرامافون SMLCTY قطعا یکی­ از عالی­ترین انواع گرامافون است که تابه­‌حال دیده‌­اید. عرض این گرامافون ایستاده یک متر و 70سانتی­متر و عرض آن حدود 40 سانتی­متر است. اگر کنار آن بایستید، احساس عشق و لذت را تجربه خواهید کرد! تمامی صفحات گرامافون را به­ خوبی پخش می­کند و همچنین دسترسی به تجهیزات مدرن دارد. همچنین این امکان را دارد که آن را از راه دور کنترل کنید.

گرامافون ایستاده

گرامافون مدرن و کلاسیک

زمانی که حتی رادیو، سینما و تلویزیون وجود نداشت، گرامافون وارد ایران شد. اولین گرامافون در دوره ناصرالدین شاه توسط انگلیسی­ها وارد شد. به­ همین­ خاطر در آغاز همه برندها انگلیسی بودند اما پس از آن گرامافون­های آلمانی و ژاپنی نیز وارد بازار شدند. آن سال­ها گرامافون طرفداران زیادی داشت و هرکس از وضع مالی خوبی برخوردار بود به دنبال خرید این محصول بود. این استقبال باعث شد که گرام هم وارد بازار شود.

گرامافون­های قدیمی سالم و خوب به ندرت یافت می­شوند، اما باید بدانید که سازندگان هنوز هم گرامافون می­سازند. یکی­ از گرامافون­های کلاسیک خوب که هنوز درحال تولید است، گرامافون ALIZJJ است. این گرامافون زیبا جلوه خاصی دارد که همه را مجذوب خود می­کند. رنگ سفید آن واقعا منحصربه­‌فرد است و به ­راحتی می­توانید صفحه‌­های گرامافون خود را روی آن اجرا نمایید. اگر می­خواهید لذت داشتن یکی از زیبا و جذاب­ترین انواع گرامافون کلاسیک موجود در بازار را بچشید، حتما ALIZJJ Maltina را خریداری نمایید.

گرامافون مدرن و کلاسیک

گرامافون، دستگاه تزریق آرامش و لذت