بررسی انواع گرامافون
بسیاری از مردم فکر میکنند که گرامافون متعلق به زمانهای گذشته است و با وجود تجهیزات جدید و مدرن حال حاضر، دیگر از آنها استفاده نمیشود. شاید تعجب کنید که نه تنها بسیاری از افراد هنوز از آن استفاده میکنند، بلکه حتی مدلهای جدیدتری از آن هم تولید میشود. این مدلها دارای امکانات بیشتر و کیفیت ساخت بهتری هستند. در ادامه قصد داریم شما را با تاریخچه گرامافون و انواع گرامافون آشنا کنیم، با ما همراه باشید.
اما گرامافونهای جدید فقط یک گرامافون ساده نیستند و علاوه بر قابلیت پخش انواع گرامافون، پخش کنندههای مختلفی مانند سی دی، دی وی دی و فلش با امکانات و پورتهای متفاوت را نیز دارند. همه این ویژگیها در یک دستگاه ادغام شدهاند! درواقع گرامافونهای جدید هم جنبه تزیینی دارند و میتوانند در دکور منزل، مغازهها،ادارات، رستورانهای سنتی و جاهای دیگر مورد استفاده قرار گیرند و نوستالژی شنیدن موسیقی قدیمی را در ذهن مخاطب و شنونده زنده کنند. هم جنبه کاربردی دارند چرا که با مدلهای جدید گرامافون میتوان انواع موسیقی را در فرمتهای مختلف یا رادیو استفاده کرد.
زمانی که حتی رادیو، سینما و تلویزیون وجود نداشت، گرامافون وارد ایران شد. اولین گرامافون در دوره ناصرالدین شاه توسط انگلیسیها وارد شد. به همین خاطر در آغاز همه برندها انگلیسی بودند اما پس از آن گرامافونهای آلمانی و ژاپنی نیز وارد بازار شدند. آن سالها گرامافون طرفداران زیادی داشت و هرکس از وضع مالی خوبی برخوردار بود به دنبال خرید این محصول بود. این استقبال باعث شد که گرام هم وارد بازار شود.
اگر برای تهیه و خرید گرمافون به بازار مراجعه نمایید یا به سایتهای فروشگاه اینترنتی مراجعه کنید، درمییابید که این دستگاهها از تنوع زیادی در بازار برخوردار هستند. برای اینکه بتوانید انتخاب درستی داشته باشید این قسمت را به بررسی انواع گرامافون اختصاص داده و پرداختهایم.