اما گرامافونهای جدید فقط یک گرامافون ساده نیستند و علاوه بر قابلیت پخش انواع گرامافون، پخش کنندههای مختلفی مانند سی دی، دی وی دی و فلش با امکانات و پورتهای متفاوت را نیز دارند. همه این ویژگیها در یک دستگاه ادغام شدهاند! درواقع گرامافونهای جدید هم جنبه تزیینی دارند و میتوانند در دکور منزل، مغازهها،ادارات، رستورانهای سنتی و جاهای دیگر مورد استفاده قرار گیرند و نوستالژی شنیدن موسیقی قدیمی را در ذهن مخاطب و شنونده زنده کنند. هم جنبه کاربردی دارند چرا که با مدلهای جدید گرامافون میتوان انواع موسیقی را در فرمتهای مختلف یا رادیو استفاده کرد.
نوشته تاریخچه گرامافون و معرفی انواع آن اولین بار در دیجی تعمیر. پدیدار شد.
منبع: https://digitamir.com/history-of-the-gramophone/
بسیاری از مردم فکر میکنند که گرامافون متعلق به زمانهای گذشته است و با وجود تجهیزات جدید و مدرن حال حاضر، دیگر از آنها استفاده نمیشود. شاید تعجب کنید که نه تنها بسیاری از افراد هنوز از آن استفاده میکنند، بلکه حتی مدلهای جدیدتری از آن هم تولید میشود. این مدلها دارای امکانات بیشتر و کیفیت ساخت بهتری هستند. در ادامه قصد داریم شما را با تاریخچه گرامافون و انواع گرامافون آشنا کنیم، با ما همراه باشید.
وقتی در تاریخچه گرامافون مینگریم درمییابیم که سالها بعد با افزایش تعداد خودروها در کشور و تعمیم آن، گرامافونهای مخصوص خودرو در کشور عرضه شد که به رادیوگرام مشهور بودند. اگرچه رادیوگرامها گران عرضه میشدند، اما بسیار محبوب بودند. تا سال 1975 که ضبط صوت و نوار به کشور وارد شد، گرامافون، گرام و رادیوگرام تنها دستگاههای موجود در بازار بودند. بنابراین با گذشت زمان آنها نیز افول کردند و به تدریج جای خود را به فناوریهای نو و مدرن دادند.